Mainos
Mainos

Junavuoroja peruttu ilkivallan takia

Ilkivallan aiheuttamat turvalaitevahingot haittaavat pääradan junaliikennettä ainakin keskiviikkoon asti ja lähiliikennettä harvennetaan. Pääradan lähi- ja kaukoliikenteessä on odotettavissa 10-30 minuutin myöhästymisiä. Rantaradalla ja Vantaankosken-radalla junaliikenne kulkee normaalisti.

G-junat Helsingin ja Saunakallion välillä on peruttu maanantaista keskiviikkoon asti.

Riihimäeltä Helsinkiin kello 6.29, 7.23 ja 7.27 lähtevät sekä Helsingistä Riihimäelle kello 15.36, 16.02 ja 16.36 lähtevät tunnuksettomat junat on peruttu maanantaista keskiviikkoon.

Tampereelta klo 5.33 lähtevä IC 160 ja klo 6.04 lähtevä IC 162 pysähtyvät Hyvinkäällä. Tarvittaessa muitakin kaukojunia voidaan pysäyttää Riihimäen ja Helsingin välisillä asemilla.

Junaliikenteen ongelmat johtuvat Rekolassa perjantaina aamuyöllä tapahtuneesta tuhopoltosta. Vahinkojen korjausten arvioidaan kestävän ainakin keskiviikkoon asti. Juhannusliikenne pyritään hoitamaan jo normaalisti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme