Mainos
Mainos

Jungner: Eduskunnan joulukortti modernin kylmyyden huippu

SDP:n puoluesihteeri, kansanedustaja Mikael Jungner ilmoitti Facebook-seinällään lähettävänsä vain kolme eduskunnan joulukorttia. Yleensä kansanedustajat lähettävät niitä satoja, elleivät tuhansia, ja moni saaja odottaa tätä arvolähetystä eduskunnasta. Jungnerin mielestä massapostituksessa ei ole mitään henkilökohtaista.

- Eduskunnan joulukortti on kokenut inflaation, kun niitä lähetetään tuhansia. Sitä paitsi tämän vuoden kuva ei ole onnistunut, helikopterista yläviistosta otetussa kuvassa ei ole mitään jouluista. Joulumuistaminen perustuu vaivannäköön ja yksilöllisyyteen, Jungner perustelee kantaansa.

Vaimonsa Marian kanssa hän on lähettänyt parikymmentä muuta joulukorttia.

- Tällainen eduskunnan massapostitus on modernin kylmyyden huippu. Samanlainen on sähköinen joulukortti, joka parilla napin painalluksella lähetetään koko sähköpostijakelulle. Siitä on joulun sanoma kaukana.

Jungner sanoo käyvänsä tapaamassa mahdollisimman montaa tai soittavansa.

- Parasta olisi itse tehty marmeladi tai sinappi.

Väitätkö ehtiväsi tehdä niitä?

- No en ole ehtinyt, mutta olen omin käsin koonnut laivan pienelle lahjansaajalle, ja siihen meni monta tuntia, Jungner vastaa.

Ja ketkä saavat ne kolme arvostettua eduskunnan joulukorttia?

- Kolme lähintä tahoa, Jungner paljastaa.

Eduskuntatiedotus ei kerro, kuka edustajista postittaa eduskunnan joulukortteja eniten. Edustajat maksavat korttinsa ja postimerkkinsä itse.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme