Mainos
Mainos

Jungner: Jouduin ulos Ylestä Kimmo Sasin takia

Mikael Jungner (sd.) nimeää kokoomuspoliitikko Kimmo Sasin suurimmaksi syylliseksi syrjäyttämiseensä Yleisradion johdosta.

SDP:n puoluesihteeri Jungner sanoo muistelmakirjassaan, että Ylen hallituksessa olisi ollut enemmistön tuki hänen jatkopestilleen viime keväänä. Valinta oli kuitenkin päätetty tehdä yksimielisesti, ja kokoomuksen edustaja Tuomo Raasio vastusti tiukasti Jungneria. Jungnerin mielestä Raasion taustatukena hääri Ylen hallintoneuvoston puheenjohtaja Kimmo Sasi.

- Sasi oli valinnut Raasion kokoomuksen mandaattipaikalle ja vaikutti suuresti siihen, mitä tämä puhui ja teki. Raasio ei vaihtanut edes sukkiaan kysymättä ensin Sasilta lupaa, Jungner lataa.

Jungner kertoo hymyilleensä, kun Sasi riensi julkisuuteen kertomaan, miten paras mies valittiin yksimielisesti.

- Kun riittävän pitkään elää valheiden keskellä, ei totuudelle jää enää juurikaan arvoa, Jungner kirjoittaa.

Jungner sanoo, että hänen olisi pitänyt olla nöyrempi, jotta olisi tullut valituksi. Ylpeys on kuitenkin osa sitä rakennetta, josta hän ammentaa vimmaisen energiansa muuttaa maailmaa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme