Mainos
Mainos

Jungner: Nälviminen saisi loppua eduskunnassa

Kansanedustaja Mikael Jungner toivoo, että kansanedustajat kohtelisivat toisia kansanedustajia arvostavasti ja kunnioittavasti. Hänen mukaansa ajoittain keskustelu menee turhankin nälvimiseksi.

- Varsinkin kyselytunneilla keskustelu menee nälvimiksi, mutta toisaalta se on vähän ymmärrettävääkin. Mutta epävirallisissa keskusteluissa ja valiokunnissa on laadukasta keskustelua.

- Olisi toivottavaa, että laadukas keskustelu tulisi julkisuuteen tietoon. Ei politiikka ole pelkkää kädenvääntöä, vaan yhdessä tekemistä, SuomiAreena-tapahtumassa vieraileva Jungner toteaa.

Hänen mukaansa kaikki kansanedustajat käyttäytyvät omista lähtökohdistaan huomioiden säällisesti ja säädyllisesti, vaikka julkisuudessa on ollut muutamia ylilyöntejä.

Jugner puhui tänään SuomiAreena-tapahtumassa Porissa. Keskustelutilaisuuden aiheena oli se, millaista on muuttuva kansanedustajuus ja onko eduskunnassa käyttäytyminen vakaata ja arvokasta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme