Mainos
Mainos

Jungner pahoittelee Kari Tapion vaaliehdokkuusuutisointia

SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungner pahoittelee Kari Tapion vaaliehdokkuusuutisoinnin perheelle aiheuttamaa kärsimystä.

- Kaksi päivää Kari Tapion menehtymisen jälkeen asia nousi esille julkisuudessa, ja se oli valitettavaa ja tyylitöntä. Näin ei olisi saanut tapahtua, sanoi Jungner SDP:n tiedotustilaisuudessa tänään.

Iltalehden mukaan Kari Tapio olisi käynyt neuvotteluja ehdokkuudestaan puoluesihteeri Mikael Jungnerin ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Eero Heinäluoman kanssa.

- Pakko pahoitella tapahtunutta. Tämän tyyppisiä keskusteluja käydään lukuisten ihmisten kanssa. Mielikuva, että näistä asioista olisi päätetty, ei pidä paikkaansa, sanoo Jungner.

Hän kertoo keskustelleensa aiheesta Kari Tapion lesken ja pojan kanssa viime viikonloppuna.

- Molemmat ovat pahoittaneet mielensä julkisesta keskustelusta. Omalta osaltani lupasin, että asiaa ei enää puolueesta käsin edesautettaisi.

- Kun valitettavasti Kari Tapio on poistunut keskuudestamme, minusta on äärimmäisen epäkorrektia spekuloida tätä aihetta, siksi en ole halunnut tästä mitään sanoa. Mutta tässä yhteydessä on julkisesti hyvä esittää syvät pahoittelut perheen jäsenille. Tällainen julkisuus suru-aikana ei ole taatusti helppo kestää, sanoi Jungner.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme