Mainos
Mainos

Jungner patistaa Yleä etsimään syitä olemassaololleen

Yleisradion entinen toimitusjohtaja ja SDP:n nykyinen puoluesihteeri Mikael Jungner on huolissaan Yleisradion tulevaisuudesta. Hän patistaakin yhtiötä etsimään teknokraattisia ja tuotannollis-taloudellisia syitä olemassaololleen.

- Yleisradio nykyisenkaltaisena yhtiönä saattaa olla hyvinkin nopeasti palasteltuna pitkin kaupallista mediakenttää, ellei yhtiö löydä perinteiden lisäksi muitakin syitä ylläpitää tuhansien ihmisten ja satojen miljoonien eurojen organisaatiota, Jungner kirjoittaa perjantaisessa aikakauslehti Kanavassa.

Yhtenä ratkaisuna Jungner näkee sen, että Yleisradion sisältöjä linkitetään laajalti muuhun, niin julkiseen kuin yksityiseenkin, toimintaan. Yleisradio voisi hänen mukaansa toimia niin ikään suomalaisen luovan teollisuuden tienavaajana.

Yhtenäistä Yleisradiota puoltaa Jungnerin mukaan myös suomalainen kielikulttuuri.

- Yleisradio välittää suomalaisille laajasti nimenomaan suomalaista sisältöä, hän kirjoittaa.

(MTV3 -STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot