Mainos
Mainos

Jungner: Urpilaisella puolueen tuki

Sdp:n puoluesihteerin Mikael Jungnerin mukaan koko puolue tukee edelleen puheenjohtaja Jutta Urpilaista.

- Urpilainen on pääministeriehdokas, puheenjohtaja ja koko puolue on häntä siihen tukemassa

Iltasanomien tänään julkistaman tutkimuksen mukaan sdp:ssä sekä Eero Heinäluoma että Erkki Tuomioja ovat suosituimpia henkilöitä puheenjohtajaksi kuin Jutta Urpilainen.

Jungner puolustaa, että myös kokoomuksessa Sauli Niinistö ja Alexander Stubb ovat Jyrki Kataista suositumpia.

Sdp:lle kulunut syksy on kuitenkin ollut turhauttavaa aikaa. Kannatus on oppositioasemasta huolimatta joko laahannut paikallaan tai laskenut hiukan. Kritiikkiä kuuluu koko ajan myös puolueen sisältä.

Myös puoluesihteeri Jungner sanoo, että nykykannatus ei häntä tyydytä. Hänen mukaansa huhtikuun eduskuntavaaleissa "tullaan menemään tiukoille".

- Tässä on sata päivää aikaa muuttaa. Se, mikä luo uskoa ja rohkeutta, niin koskaan ennen Suomen historiassa ei näin iso osa kansasta ole ollut epävarmoja, ketä äänestää, Jungner sanoo.

Sdp julkistaa oman Suomen pelastusohjelmansa helmikuussa. Ensi maanantaina sdp täydentää Uudenmaan ehdokaslistaansa uudella tunnetulla nimellä.

Katso Raimo Pitkäsen juttu

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme