Mainos
Mainos

Jungner Uutispäivä Demarissa: Eroan, jos SDP ei menesty presidentinvaalissa

SDP:n puoluesihteeri Mikael Jungner aikoo erota kevään puoluekokouksessa puoluesihteerin tehtävistä, jos SDP ei menesty presidentinvaalissa. Jungner arvioi vaalitilannetta tänään Uutispäivä Demarissa.

Jungner korostaa lehden haastattelussa, että presidentinvaali on taistelua oikeudenmukaisen hyvinvointivaltion puolesta. Hän muistuttaa, että kyse ei ole mistään Idols-äänestyksestä, vaan siitä, miten käy suomalaiselle palkansaajalle ja vähävaraiselle.

– Jos en saa tätä viestiä läpi puolelle miljoonalle demarille ja neljälle miljoonalle hyvinvointivaltion ystävälle ja jos gallupit toteutuvat, puoluesihteeri vaihtuu ensi kevään puoluekokouksessa, hän sanoo.

Jungner mainostaa, että ääni Paavo Lipposelle on ääni hyvinvointivaltiolle. Presidenttiehdokas Lipposen kannatus on viime aikojen mielipidemittauksissa kulkenut lähes pohjamudissa.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme