Mainos
Mainos

Junissa pääsee pian aiempaa paremmin nettiin

VR kertoo laajentavansa langattoman verkon koekäyttöä InterCity-juniin. Nettiyhteys avataan InterCity-vaunuihin vaiheittain tämän vuoden aikana. Tähän asti verkko on ollut käytössä Pendolino-junissa.

VR kertoo saaneensa kokeilusta positiivista palautetta matkustajilta. Matkustajat ovat kehuneet, että langattoman yhteyden avulla matka-ajan voi käyttää aiempaa tehokkaammin etätyöskentelyyn.

Vaunut, joissa Internet toimii, merkataan vähitellen tarroilla. Koekäytön aikana nettiä voi käyttää junissa maksutta, eikä se vaadi erillistä verkkoavainta.

VR kertoo verkkosivuillaan, että langatonta verkkoa voivat käyttää kaikki matkustajat, joilla on mukanaan verkkoyhteyden mahdollistava laite. Verkon avulla asiakas voi käyttää internetiä sekä käyttää etäyhteyttä oman työpaikkansa verkkoon. Suurta kapasiteettia varaavien tiedostojen kuten videoiden lataus ei junassa kuitenkaan ole mahdollista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme