Mainos
Mainos

Juopunut eduskunta-avustaja kiidätettiin ambulanssilla pikkujouluista: ”Filmi meni poikki – hävettää”

Päivi Räsänen jouduttiin hakemaan kesken eduskunnan täysistunnon arvioimaan eduskunta-avustaja Tuomas Tähden tilaa. Tähti oli niin huonossa kunnossa, että hänet vietiin railakkaista juhlista ambulanssilla. Hän ei itse muista välikohtauksesta mitään.

Perussuomalaisten kansanedustajan Ville Tavion eduskunta-avustaja Tuomas Tähti oli eduskunnassa järjestetyissä pikkujouluissa torstain ja perjantain välisenä yönä niin huonossa kunnossa, että hänet vietiin ambulanssilla sairaalahoitoon.

Tähti oli oksentanut eduskunnan käytävillä eikä pysynyt pystyssä. Tähti ei itse muista tapauksesta mitään

– Toimin sillä tavalla hölmösti, että olin syönyt päivän aikana kovin vähän. Kun pikkujouluissa join viiniä, se meni nopeasti päähän. Meni filmi poikki, Tähti kertoo MTV Uutisille.

Kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen jouduttiin kutsumaan hätiin kesken eduskunnan alkoholilakia käsittelevän täysistunnon. Räsänen on lääkäri ja hänet pyydettiin arvioimaan tilannetta.

Tähti on tällä hetkellä kunnossa. Hän kertoo keskustelleensa asiasta esimiehensä kanssa.

– Esimieheni on reilu ja rakentava. Keskustelumme oli asiallinen ja olen luvannut, ettei tämä toistu.

– Hävettää, Tähti lisää.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme