Mainos
Mainos

Jussi Lähde: Poliitikkojen puolustettava päätöksiään Porissa!

- SuomiAreena on ainutlaatuinen tilaisuus, sillä missään muualla kansalaiset eivät pääse näin lähelle poliitikkoja. Tämä ei ole helppo paikka poliitikoille, eikä tätä ole sellaiseksi tarkoitettu. Poliitikkojen on oltava Porissa paikalla puolustamassa sitä mitä ympäri vuoden mediassa ja poliittisessa päätöksenteossa vievät läpi!

Näin sanelee kirjailija Jussi Lähde Porissa. Lähteen mukaan Pekka Haaviston viimevuotinen presidentinvaalikampanja hyötyi valtavasti siitä, että se käynnistyi SuomiAreenassa.

- Pekka Haavisto järjesti täällä kolme keskustelutilaisuutta, joissa hänen kanssaan puhuivat mm. Jari Sarasvuo, Elisabeth Rehn ja Liisa Jaakonsaari. Ei kuulosta kovin vihreältä! Eli jo kampanjansa ensimmäisissä tilaisuuksissa hän haki näkemyksiä muualle ja kertoi että hänen kampanjaansa saavat tulla erilaiset ihmiset. Paikassa jossa on parisataa toimittajaa paikalla, Lähde analysoi.

(MTV3)

Katso Jussi Lähteen haastattelu. Toimittajana Sami Ruokangas.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme