Mainos
Mainos

Jussi Niinistö ei lähde ehdolle perussuomalaisten johtoon – "Tuen Sampo Terhoa"

Perussuomalaisten ensimmäinen varapuheenjohtaja Jussi Niinistö ei pyri puolueen puheenjohtajaksi. Niinistö kertoo Twitterissä, että hän tukee Sampo Terhoa perussuomalaisten puheenjohtajaksi. 

Myös eduskunnan puhemies Maria Lohela (ps.) ja talousvaliokunnan puheenjohtaja Kaj Turunen (ps.) kertovat Twitterissä tukevansa Terhoa.  

Niinistö on ollut yksi näkyvistä perussuomalaisista, joita on soviteltu puolueen johtoon. Puheenjohtaja Timo Soini kertoi eilen, että hän väistyy johdosta kesän puoluekokouksessa. 

Kisaan ovat tähän mennessä ilmoittautuneet muun muassa kansanedustaja Leena Meri ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho. Myös europarlamentaarikko Jussi Halla-aho on sanonut lähtevänsä todennäköisesti mukaan, mutta lopullinen kanta kuullaan perussuomalaisten puoluevirkailija Matti Putkosen mukaan kahden viikon sisällä.  

Puheenjohtaja valitaan kesäkuussa puoluekokouksessa Jyväskylässä.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme