Mainos
Mainos

Juti, soihan torstaina oikea nokka?

Alkusarjan viimeisessä Helsingin ottelussa tiistai-iltana Yhdysvaltain kannattajia sai etsiä. Suomalaisyleisön sympatioilla Sveitsiä kohtaan oli ilmeinen motiivi; Yhdysvaltain välttäminen torstain puolivälierässä. Sveitsin voiton myötä Suomen vastustajaksi Amerikan hirmujen sijasta olisi tullut jo kerran kesytetty Slovakia.

Tämä toive oli turha, mutta onneksi turha on pelkokin. Ainakin jos uskomme Suomen joukkueenjohtaja Timo Jutilaa. Ja miksi emme uskoisi, Suomessa kun on yleensä tapana luottaa asiantuntijoihin? Jutilla on takanaan pitkä pelaajaura ja kruununa maailmanmestaruudet sekä pelaajana että joukkueenjohtajana. Siispä ilmeinen voittamisen asiantuntija.

Juti lupasi sunnuntaisen USA-rökäletappion jälkeen, että torstain pelissä pohjoisamerikkalaiset saavat turpaansa niin, että nokka soi. Miehen sanaan pitää luottaa ja samalla toivoa, että myös Yhdysvalloissa kunnioitetaan tätä periaatetta. Torstaina sitten nähdään kenen nokka soi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme