Mainos
Mainos

Kaksi bussia törmäsi Espoossa - yksi loukkaantui vakavasti

Yksitoista ihmistä on loukkaantunut kahden linja-auton peräänajossa Espoossa. Yksi sai vakavia vammoja, muiden vammat olivat lieviä. Kaikki 11 kuljetettiin kuitenkin hoitoon. Vakavasti loukkaantuneellakaan ei kuitenkaan ole hengenvaaraa, pelastuslaitokselta kerrottiin.

Yhteensä busseissa oli 51 ihmistä.

Turmassa linja-auto rysäytti noin 60 kilometrin tuntivauhtia toisen perään bussipysäkillä Espoon Ikea-myymälän lähistöllä. Kaikki autot olivat matkalla Turun suuntaan Ykköstietä. 

Kaksi bussia oli jo pysähtyneenä pysäkille rinnakkain, kun kolmas tuli ja törmäsi toisen perään. Törmänneen bussin ei ollut ilmeisesti tarkoituskaan pysähtyä pysäkille, siitä kova tilannenopeus, kertoo päivystävä palomestari Jaakko Niskala.

– Tässä kyllä mahtuu ohittamaan eli järjestely oli ilmeisen normaali, mutta tämä on ihan peilijäässä, Niskala kuvaili tilannetta pysäkillä.

– Tie ilmeisesti oli suolattu mutta tätä bussipysäkkiä ei, Niskala harmittelee.  
Tänään autoilijoita on varoiteltu huonosta kelistä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme