Mainos
Mainos

Maastakarkoituksia vastustavat mielenosoittajat pakottaneet poliisit eristäytymään, apuvoimia hälytetty

Maastapoistamista suorittamaan saapuneet poliisit ovat joutuneet perääntymään mielenosoittajajoukon edestä kiinniotettavien asuntoon Jyväskylän vastaanottokeskuksessa, kertoo Sisä-Suomen poliisilaitos.

Mielenosoittajat ovat estäneet poliisin pääsyn asunnosta ja poliisi on joutunut hälyttämään paikalle lisää partioita.

Poliisin mukaan tilanne alkoi tänään kello 12, kun Sisä-Suomen poliisilaitoksen ulkomaalaisryhmän tutkijat saapuivat Jyväskylän vastaanottokeskukseen maastapoistamisen täytäntöönpanotehtävälle.

Paikalla ilmeni, että siellä olleet mielenosoittajat pyrkivät estämään ulkomaalaisten kiinniottamisen ja maastapoistamisen.

Poliisit joutuivat perääntymään mielenosoittajajoukon edestä kiinniotettavien asuntoon. Poliisin mukaan mielenosoittajat ovat estäneet poliisin pääsyn asunnosta ja poliisi on joutunut hälyttämään paikalle lisää partioita.

Poliisin mukaan partiot pyrkivät parhaillaan varmistamaan virkatehtävän suorittamista. Paikalla on seitsemän poliisipartiota turvaamassa tehtävää.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme