Mainos
Mainos

Jyväskylä peruutti vapaa-aikamessut

Jyväskylän Messut on päättänyt peruuttaa tämän kevään Vapaa-aika 2003 -messut, jotka oli tarkoitus järjestää maaliskuun lopussa. Syynä on uuden messuhallin katon osittainen romahtaminen. Tilanpuutteen vuoksi tapahtumakokonaisuus siirretään vuodella eteenpäin.

Vapaa-aikamessuille ja sen oheistapahtumiin oli tulossa noin 200 näytteilleasettajaa. Juuri laajennetun messuhallin kaikki tilat oli varattu. -Tänä vuonna perinteinen Jyväskylän vapaa-ajan suurtapahtuma olisi kasvanut selkeästi edellisvuosista. Tapahtuma olisi järjestetty aivan eri mittakaavassa kuin aikaisemmin ja kokonaisuuden osittainen toteuttaminen tässä tilanteessa on mahdotonta, messujen projektipäällikkö Hannu Mennala kertoo.

Lykkäys koskee Mennalan mukaan vain tätä vuotta. Ensi kevään näyttelyn suunnittelu on jo täydessä käynnissä. Jyväskylän messukeskuksen laajennusvaihe valmistui 17. tammikuuta. Osa uuden hallin katosta romahti ensimmäisen suuren tapahtuman Next Step -työpaikka- ja koulutusmessujen jälkeen. Tutkintalautakunta löysi kattopalkeista valmistusvirheen, mutta lautakunta jatkaa vielä onnettomuuden syiden tutkimista. Katon korjaustöiden suunnittelu on myös aloitettu.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme