Mainos
Mainos

Jyväskylästä vuoden yrityskunta

Suomen parhaat kunnat on nyt valittu kuudennen kerran. Vuoden yrityskunta on Jyväskylä, jonka myönteisen kehityksen virstanpylväitä ovat olleet soveltavan luonnontieteen kehittämishanke vuodesta 1989 alkaen, vuonna 1994 alkanut osaamiskeskusohjelma sekä EU:n tavoite 2-ohjelma vuodesta 1995 alkaen.

Muita vuoden kuntia ovat imagokunta Tuusula, talouskunta Lempäälä, organisatorinen kehittäjä Oulunsalo, seutukunnallisen yhteistyön kehittäjä Kouvola ja kehittäjäkunta Joensuu.

Kunniamaininta annettiin Tornio-Haaparanta-yhteistyölle. Kunnat kunniaan -hanke on sisäministeriön, Talouselämä-lehden, Taloustutkimus Oy:n ja Yritystaito Oy:n perustama. Sillä pyritään edistämään kuntien tuloksellisuutta, tukemaan uusien toimintamallien leviämistä kuntasektorilla sekä lisäämään kunnallisen toiminnan arvovaltaa.

Valinnan teki Kunnat kunniaan -projekti, joka on valinnut vuoden 1999 kehittäjäkunnan kuudessa sarjassa. Parhaat kunnat julkistettiin tänään Helsingissä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot