Mainos
Mainos

K-kauppiaat: viini ja aspiriini kauppoihin

K-kauppiaat haluaisivat viinin ja käsikauppalääkkeet vähittäistavarakauppoihin. Se lisäisi etenkin maaseudun kauppojen kilpailukykyä.

K-kauppiaat toivovat viiniä ja käsikauppalääkkeitä vähittäiskaupan valikoimiin, koska ne lisäisivät etenkin maaseudun kauppojen kilpailukykyä.

K-kauppiasliiton toimitusjohtajan Paavo Moilasen mukaan uudet tuotteet sekä valtion investointituki kyläkaupoille auttaisivat maaseudun pieniä kauppoja menestymään kiristyvässä kilpailussa. Uudet kauppaketjut asettuvat ostovoimaisille alueille, kun taas kyläkauppiaat vastaavat harvaan asuttujen seutujen kauppapalveluista, Moilanen muistutti tänään Helsingissä.

K-kauppiaiden aloite sadan miljoonan euron investointituesta pitkittäisi hänen mielestään kyläkauppojen elämää, sillä se mahdollistaisi esimerkiksi kylmälaitteiden hankinnan liikkeisiin. K-ketjun kaupoista K-extrat ovat maaseudun kauppoja, joita on noin 300. Moilanen uskoi, että ne pitävät asemansa myös tulevaisuudessa. Mahdollisuus pitää kauppa auki myös sunnuntaina on pelastanut monta lähi- ja kyläkauppaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot