Mainos
Mainos

Kaahailijoita kolarisumassa Pomarkussa

Kolmen auton kolarisumassa loukkaantui neljä, mutta yksikään ei vakavasti.

Nuorten autoilijoitten kaahailusta syntyi pahaa jälkeä Pomarkun keskustassa Satakunnassa viime yönä. Kolarisumasta kuljetettiin Satakunnan keskussairaalaan neljä potilasta. Heillä ei ole hengenvaaraa.

Vanhallatiellä vallitsee 40 kilometrin nopeusrajoitus, mutta yhden kolmesta autosta arvellaan ajaneen noin satasta ja toisen tätäkin nopeammin.

Kaikki loukkaantuneet olivat nuoren naisen ohjaamassa autossa, joka oli kääntymässä vasemmalle pihaan. Auton kylkeen törmäsi kovalla vauhdilla vastakkaisesta suunnasta ajanut nuorimies.

Vuonna 1986 syntynyt mies pääsi pakenemaan onnettomuuspaikalta. Hänen epäillään syyllistyneen paitsi törkeään liikenteen vaarantamiseen myös rattijuopumukseen.

Kun ensimmäisen törmäyksen seurauksia selviteltiin, samaan rytäkkään osui kolmas auto kovalla nopeudella. Se eteni lukkojarrutuksesta ja törmäyksestä huolimatta sata metriä kolaripaikkaa kauemmas, mutta vuonna 1986 syntynyt kuljettaja ja kaksi matkustajaa eivät loukkaantuneet.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme