Mainos
Mainos

Kaakkois-Suomen raja-asemille odotetaan ruuhkahuippua

Kaakkois-Suomen raja-asemille odotetaan vuoden ruuhkahuippua keskiviikosta perjantaihin, kun venäläiset turistit liikkuvat rajan yli. Rajavartiosto ennakoi ruuhkahuippua, koska iso joukko venäläisiä lähtee Suomesta ja toinen lomailijoiden aalto tulee samalla maahan. Jonotusajat voivat olla pahimmillaan kahdesta neljään tuntia.

Vilkkain rajanylityspaikka on Virolahdella Vaalimaalla, mutta ruuhkaisinta odotetaan olevan Imatralla ja Lappeenrannan Nuijamaalla.

Tällä haavaa henkilöliikenne maantierajanylityspaikoilla on sujuvaa. Liikenne on ollut joulun jälkeen vilkasta, mutta suuria ruuhkautumisia ei ole syntynyt.

Joulunajan liikennemäärä Kaakkois-Suomen rajanylityspaikoilla on lisääntynyt hieman vuoden takaisesta. Raja-asemille povataan vilkasta liikennettä vielä loppiaisen jälkeisille päiville, kun venäläiset matkailijat lähtevät Suomesta.

Myös Kainuun rajavartiosto odottaa, että Vartiuksen rajanylityspaikalla on loppuviikosta vuoden ruuhkaisin aika.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme