Mainos
Mainos

Kääriäinen: Keskusta hylkäsi Ollilan jo kauan sitten

Spekulaatiot Nokian hallituksen puheenjohtajan Jorma Ollilan presidenttiehdokuudesta on haudattu aika päiviä sitten, jyräyttää Seppo Kääriäinen. Keskustassa on jo siirrytty puhumaan puoleen tunnetuista nimistä.

Kääriäinen itse ei aio lähteä kilvoittelemaan ehdokkuudesta, koska ei ole riittävästi pyrkyä eikä myöskään nostetta tai kannatusta siinä määrin.

Kääriäinen on varma siitä, että 9. päivä syyskuuta mennessä ilmoittautuu muitakin ehdokkaita kuin Paavo Väyrynen.

– Viime kädessä käytetään puoluekokousta, että löydetään vahvaa tekoa oleva ehdokas tai jopa ehdokkaita, vakuuttaa Kääriäinen.

"Vanttera mies tai nainen löytyy"

Kääriäisen mielestä sukupuoli ei ole ratkaiseva, vaikka Keskustalta löytyy vantteraa tekoa olevia mies- että naisehdokkaita.

– Heillä on ulko-ja turvallisuuspolitiikan asiat näpeissä näin hulluna maailman aikana. Tulevilta ehdokkailta löytyy johtajuutta ja selvä näkemys siitä, mihin suuntaan Suomea pitää tulevaisuudessa kehittää.

Kääriäinen ei suostu ottamaan kantaa siihen, onko ehdokaslistalla esimerkiksi Anneli Jäätteenmäki tai Olli Rehn. Nimistä hän haluaa olla tässä vaiheessa hiljaa.

Keskustan kassan ammottaessa tyhjyyttään kansalta haetaan tukea. Kääriäinen ei ylipäätään usko rahakkaisiin kampanjoihin. Seppo Kääriäinen uskoo, että presidenttikampanja vahvistaa ja elvyttää puoluetta. Näin on puhunut myös kisaan ilmoittautunut Paavo Väyrynen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot