Mainos
Mainos

Kääriäinen moittii Emu-politiikkaa

Keskustan varapuheenjohtaja Seppo Kääriäinen uskoo Emu-hankkeen olevan Lipposen hallitukselle niin kaikki kaikessa, ettei se välitä hankkeen yhteiskunnallisesta hinnasta.

Kääriäisen mukaan suurtyöttömyys jatkuu, muuttoliike on ennätystahtista ja yhteiskunta jakautuu sosiaalisesti ja alueellisesti kahtia.

Vappuna mm. Leppävirralla ja Kuopiossa puhunut Kääriäinen arveli kokoomuksen olevan hallituksen tyytyväisin puolue. Yhteiskunta muotoutuu kokoomuksen perimmäisten arvojen mukaiseksi, ja siinä on Emu pisteenä i:n päällä.

Vasemmistoliiton Kääriäinen epäili kaventaneen politiikkansa sisällön pelkäksi hallituksessa roikkumiseksi. Hän ihmetteli, miten SDP:n eduskuntaryhmä ja kenttäväki voi hyväksyä hallituksen Emu-politiikan.
-On Suomen kannalta iso vahinko ja suuri surkeus, jos Emu on ottanut aatteen arvokkaan paikan sosialidemokraattien sydämissä, Kääriäinen huomautti.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme