Mainos
Mainos

Kääriäinen toivoo keskustelua turvallisuuskysymyksistä

Puolustusministeri Seppo Kääriäisen mielestä ensi vuoden turvallisuus- ja puolustuspoliittisessa selonteossa pitää pohtia myös uusia uhkia, kuten terrorismia.

Puolustusministeri Seppo Kääriäinen toivoo turvallisuuskysymyksistä monipuolista mielipiteenvaihtoa. Kääriäisen mielestä ensi vuoden turvallisuus- ja puolustuspoliittisessa selonteossa pitää perinteisten uhkien lisäksi pohtia entistä tarkemmin myös uusia uhkia, kuten terrorismia. Maanpuolustuskurssin avajaisissa puhunut Kääriäinen muistutti, että vaikka suoranaista terroriuhkaa ei Suomeen kohdistukaan, moniin epäsuoriin vaikutuksiin tulee varautua.

Hänen mielestään uusilla uhkille on tunnusomaista, että ne ovat vaikeasti ennakoitavissa ja usein varoitusajaltaan lyhyitä.

-Yhteistoimintaa turvallisuusviranomaisten kesken on entisestään lisättävä ja myös puolustusvoimille on kehitettävä entistä enemmän valmiuksia osallistua tähän yhteiseen toimintaan, Kääriäinen sanoo.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot