Mainos
Mainos

Kaasuuntunut bensiini aiheutti Peijaksen sairaalan räjähdyksen

Kaasuuntunut bensiini aiheutti eilisen kuolemaan johtaneen räjähdyksen Vantaalla Peijaksen sairaalassa. Räjähtänyt aine oli tavallista moottoribensiiniä, jonka turmassa menehtynyt lääkäri oli itse kuljettanut huoneeseen. Patologian laboratorion yhteydessä ollut toimistohuone tuhoutui palossa täysin. Vantaan poliisi tutkii edelleen onnettomuutta.

Yksi ihminen kuoli räjähdyksessä ja sitä seuranneessa pienessä tulipalossa, joka sattui Peijas-Rekolan sairaalassa Vantaalla eilisiltana kello 17 jälkeen. Surmansa saanut oli vuonna 1958 syntynyt sairaalan henkilökuntaan kuulunut nainen. Räjähdys sattui sairaalan patologisella osastolla. Räjähdyksessä rikkoutui ikkunoita ja väliseinä siirtyi jonkin verran, eli paine oli ollut kohtalainen. Patologian osasto on ollut suljettuna tänään ja asiaa on selvitelty laitoksen sisällä. Osasto avataan jälleen huomenna, jolloin normaali toiminta voi alkaa.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme