Mainos
Mainos

Kadonneen Ilpon henkilöpaperit löytyivät tien laidasta – havaintoja kaivataan joulukuun alusta

Poliisi on saanut useita vihjeitä Vaajakoskelta kadonneesta 64-vuotiaasta miehestä. Havainnoista huolimatta Ilpo Jouko Tapani Venetpaloa ei ole löydetty.

Venetpalo ilmoitettiin kadonneeksi tammikuun 8. päivä, mutta lähipiirin viimeiset havainnot miehestä sijoittuvat marras-joulukuun vaihteeseen. Poliisi on kuitenkin saanut yleisöhavaintoja tuntomerkkeihin täsmäävästä miehestä tämän jälkeenkin.

Sisä-Suomen poliisilaitos on myös saanut tietoonsa, että Venetpalon henkilöpapereita sisältävä kotelo löytyi jo joulukuun alussa Puuppolasta. Paperit löytyivät Kivirinteentien päästä ajoradan laidasta 5. joulukuuta.

Tieto löydöstä välittyi tuolloin Venetpalon omaisille ja sitten poliisille, kun tutkinta nyt tammikuussa alkoi.

Venetpalo on noin 170 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikka. Hänen hiuksensa ovat todennäköisesti lyhyemmät kuin alla olevassa kuvassa.

Poliisi on kiinnostunut kaikista tiedoista kadonneeseen liittyen. Erityisesti poliisi kaipaa tietoa Venetpalon liikkeistä Puuppolan alueella joulukuun alkupäivinä. Yhteyttä voi ottaa suoraan asian tutkijoihin numeroon 0504560471. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme