Mainos
Mainos

Kadonneen Karoliinan etsinnät eivät etene

Poliisi on lopettanut lyhyeen kadonneen Karoliina Kestin laajennetut etsinnät. Yli kaksi viikkoa sitten kadonnutta Karoliinaa etsittiin eilen koirien avulla laajemmalta alueelta skootterin löytöpaikan läheisyydestä.

- Etsinnät on lopetettu. Tutkinta menee eteenpäin päivä kerrallaan. Päivä voi tuoda uusia asioita, jotka voivat johtaa uusiin etsintöihin, kertoo tutkintaa johtava rikoskomisario Hannu Kallioniemi.

Sen sijaan skootterin löytöpaikalla, Likolammenkadun päässä Länsi-Tampereella riittää kiinnostuneita. Kadonneen tytön tapaus on täynnä kysymyksiä, joita tullaan kummastelemaan kauempaakin.

Kallioniemi ei lähde spekuloimaan Karoliinan kohtalolla.

- Meillä on tiedot ja teemme arvioimme niiden pohjalta.

Kallioniemi pitää todennäköisenä, että etsintöjä jatketaan jossain vaiheessa. Maastosta tyttöä ei todennäköisesti enää elävänä löydetä, arvioi poliisi.

Poliisi odottaa edelleen operaattorilta tarkempia tietoja Karoliina Kestin mukana kadonneesta puhelimesta.

- Teletunnistetiedoissa kummittelee edelleen ulkopuoliset alueet, kuten Tottijärven alue. Emme tiedä mikä siihen on syynä. Pidämme todennäköisenä, että puhelin on skootterin löytymispaikan lähellä, Kallioniemi sanoo.

Poliisi ei ole suorittanut maastoetsintöjä Nokian Tottijärvellä. Poliisille satelee edelleen vinkkejä, vihjeitä ja havaintojakin kadonneesta Karoliinasta.

- Havaintoja tulee pidemmältäkin siis Suomen rajojen sisäpuolelta. Poliisi kuulee näitä havaintojen antajia. Lähipiiri on jo käyty lävitse useaan otteeseen, Kallioniemi sanoo.

Karoliina Kesti katosi sunnuntain välisenä yönä yli kaksi viikkoa sitten.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme