Mainos
Mainos

Kadonneen Riinan, 19, tapaus yhä mysteeri – "Alkaa kohta olla kaikki paikat katsottu"

Poliisi kaipaa yhä tietoja kadonneesta Riina Mäkisestä, 19. Helsinkiläinen Mäkinen havaittiin viimeisen kerran Loviisan Pernajassa Kuninkaantien ABC:n läheisyydessä 10.–11. toukokuuta.

Rikosylikonstaapeli Jussi Wahe Helsingin poliisista kertoo, että Vapaaehtoinen pelastuspalvelu Vapepa on etsinyt muiden etsijäryhmien kanssa Mäkistä maastosta viimeksi lauantaina, mutta mitään uutta ei tapauksen tiimoilta ole selvinnyt.

– Tarkoitus on tänään tutkijaryhmän kanssa kokoontua ja tarkastella tutkittuja alueita. Alkaa kohta olla kaikki paikat katsottu. Selvitellään onko syytä laajentaa etsintäaluetta, hän kertoo.

Aiemmin Itä-Uudenmaan poliisi on myös ollut kiinnostunut Mäkisen sijainnista, sillä tätä haluttiin kuulla erään rikostutkinnan tiimoilta. Rikoskomisario Jyri Hiltunen Itä-Uudenmaan poliisista kuitenkin kertoo, että kyseisen tapauksen pöytäkirja on jo siirtynyt syyttäjälle, joten Mäkistä ei enää tämän tapauksen tiimoilta etsitä. Mäkistä ei epäilty tapauksessa rikoksesta.

Riina Mäkinen on tummahiuksinen, 162 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä oli katoamishetkellä yllään tummat vaatteet. Havainnot kadonneesta Riinasta voi ilmoittaa poliisille puhelimitse numeroon 029-547 5332 tai 029-547 5349.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme