Mainos
Mainos

Kadonnutta veneilijää ei löydetty

Saaristomerellä kadonnutta veneilijää ei iltaan mennessä ole löydetty. Mies oli poistunut sunnuntaina tai eilen mökiltään Buster XS-avoveneellä, jossa on 15 hevosvoiman Suzuki-perämoottori. Mökki sijaitsee Nötön eteläpuolella Träskholmenin saarella.

Kadonnut 41-vuotias mieshenkilö on kokenut merenkulkija ja tunteen saariston hyvin.

Hurme on 178 senttiä pitkä ja painaa 80 kiloa. Hänellä on tummat hiukset ja yllään tumma haalari, jossa on punaiset hartiat. Hänet on nähty viimeksi sunnuntaina iltapäivällä mökkisaarellaan. Omaiset ilmoittivat katoamisesta eilen iltapäivällä.

Etsintöjä jatkoivat tänään Nauvon, Kökarin ja Hiittisten venepartiot, vartiolaiva Uisko sekä pelastushelikopteri Super Puma. Kadonneen tuntomerkit on jaettu Saaristomerellä liikkuville aluksille.

Aktiivinen etsintä merialueella on päättynyt, mutta alueella on yhä merivartioston aluksia, joiden tehtävänä on normaalin partioinnin yhteydessä jatkaa edelleen etsintöjä.

Johtovastuu etsintöjen osalta on siirretty Länsi-Suomen merivartiostolta Paraisten poliisille.

Kaikki mahdolliset havainnot henkilöstä pyydetään ilmoittamaan Paraisten poliisille virka-aikana numeroon 071 874 6710 tai Turun meripelastuskeskuksen numeroon 020 410 7070. Numero vastaa ympäri vuorokauden.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme