Mainos
Mainos

Kahvila palveli, vaikka katto sortui

Jyväskyläläinen kahvila Tourunportti on ollut tänään avoinna, vaikka sen sisäkatto sortui osittain eilen. Kahvilayrittäjä Jarmo Lahtinen arvelee sortumisen johtuvan kosteusvauriosta, jonka vaikutuksia lauantain vastaisen yön kova pakkanen lisäsi.

- Katon alapohja rupesi elämään ja pari katon verhoiluritilää tuli alas. Se puoli kahvilasta on nyt suljettuna, mutta toinen puoli on käytössä, kertoo Lahtinen.

Lahtisen mukaan muutamia neliömetrejä sisäkattoa tuli alas kello 14:n paikkeilla lauantaina. Paikalla oli tuolloin kymmenkunta asiakasta, jotka ehtivät sortuman alta pois. Kukaan ei loukkaantunut.

Rakennusvalvontaviranomaisten on Lahtisen mukaan määrä käydä tiistaina selvittämässä, mikä sortuman aiheutti ja miten katto tulee korjata.

Poliisi kävi tänään tutkimassa onnettomuuspaikkaa. Konstaapeli Jussi Hyvösen mukaan johtopäätösten tekeminen jää kuitenkin pääsiäisen jälkeisiin arkipäiviin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme