Mainos
Mainos

Kaikki kansanedustajat jättivät vaalirahailmoituksen

Kaikki eduskuntaan valitut kansanedustajat ovat jättäneet ilmoituksen vaalirahoituksestaan. Ilmoitukset piti toimittaa Valtiontalouden tarkastusvirastolle viimeistään eilen.

Viime tingassa ilmoituksen jätti parisenkymmentä kansanedustajaa tai varaedustajaa. Heidän joukossaan olivat muun muassa tuleva valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) ja väistyvä sisäministeri Anne Holmlund (kok.).

Mattimyöhäisiä oli neljä - heidän joukossaan SDP::n Eero Heinäluoma. Hän toimitti ilmoituksensa Valtiontalouden tarkastusvirastoon tänään.

Valtiontalouden tarkastusviraston kirjanpidosta uupui iltapäivällä enää keskustan Ari Lamminmäen vaalirahailmoitus. Eduskuntavaaleissa varasijalle tullut Lamminmäki kertoo, että hänen on tarkoitus toimittaa ilmoitus viranomaisille huomenna.

Vaalirahailmoituksen olivat velvollisia tekemään kaikki kansanedustajat ja varasijoille tulleet. Ehdokkaan piti ilmoittaa yksittäinen vaalituki ja sen antaja, jos tuen arvo oli vähintään 1500 euroa.

Ilmoitukset piti jättää joko sähköisessä verkkopalvelussa, sähköpostitse tai perinteiseen tapaan kirjallisesti. Kansalaisilla on mahdollisuus tutustua vaalirahailmoituksiin Valtiontalouden tarkastusviraston verkkopalvelussa.

(MTV3 - STT)

Katso Salla Vuorikosken juttu (Kymmenen uutiset 21.6.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme