Mainos
Mainos

Kaikkonen ei kisaa pj-paikasta: Tässä syy

Keskustan kansanedustaja Antti Kaikkonen ei lähde tavoittelemaan puolueen puheenjohtajuutta.

Kaikkonen kertoo blogissaan jättäytyvänsä kisan ulkopuolelle, koska joutuu istumaan syksyllä käräjillä Nuorisosäätiöön liittyvässä oikeudenkäynnissä.

- Kyllä sitä pohdin, kun siihen tuli ilahduttavan paljon kannustusta viime viikkoina. Mutta kun realistina mietin sitä tilannetta, joka syksyllä on, joudun käräjiä valitettavasti istumaan. Se olisi puolueväen kannalta hankala ja vähän kiusallinenkin tilanne, Kaikkonen toteaa MTV3 Uutisille.

Kaikkonen kirjoittaa, että keskustaväki joutuisi toden teolla jännittämään oikeuden päätöksiä, jos hän olisi samaan aikaan keskustan puheenjohtaja.

Kaikkonen sanoo uskovansa syyttömyyteensä, mutta katsovansa porukan kannalta viisaammaksi, että hän ei ole nyt puheenjohtajaehdokkaana.

- Luulen, että on porukan kannalta parempi, että en ole nyt ehdokkaana.

Puheenjohtajuudesta kisaavat Tuomo Puumala, Juha Sipilä ja Mauri Pekkarinen sekä puolueen kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme