Mainos
Mainos

Kaivokselan kirkkopalosta epäilty pidätetty

Vantaan Kaivokselan kirkon poltosta epäilty mies on pidätetty. Mies otettiin sunnuntaina kiinni kirkon läheisyydessä sijainneesta asunnostaan.

Vuonna 1981 syntyneen miehen pidättämisestä päätettiin aamulla. Vantaan poliisin mukaan epäillyn kuulustelut jatkuvat. Poliisin mukaan epäilty ei ole tunnustanut tekoa eikä se ole tässä vaiheessa jutun ratkaisun kannalta tärkein asia.

Poliisi kertoi eilen puolilta päivin järjestetyssä tiedotustilaisuudessa, että epäilty otettiin kiinni kello 6.55 omasta asunnostaan kirkon läheisyydestä yhden todistajanlausunnon perustella. Pian kiinnioton jälkeen miestä jututettiin tunnin verran, ja keskusteluja jatkettiin päivän mittaan. Miestä ei komisario Juha Juurisen mukaan voi luonnehtia poliisin vanhaksi tutuksi.

- Pari kolme pientä merkintää hänellä on, mutta ei mitään tämäntyyppistä, hän totesi.

Poliisi puhuttaa edelleen mahdollisia palon silminnäkijöitä.

- Varsinaisia silminnäkijöitä ei vielä ole ja työ on tällä hetkellä ihmisten puhuttamista. Yöaikana ei lähiöissä liiku paljoa ihmisiä, jotka olisivat nähneet kirkkopalon sytyttämisen. Muuta tietoa poliisi on saanut suhteellisen hyvin kasaan, Juurinen kertoo. Myös tekninen tutkinta Kaivokselan kirkolla jatkuu.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme