Mainos
Mainos

Kajaanilaisen vahtimestarin ampuneelle murhasyyte

Joulukuussa Sotkamossa vahtimestarin ampumalla surmannut mies on saanut syytteet mm. murhasta. Puolustuksen mukaan teko ei ollut harkittu, vaan kuolemantuottamus tai korkeintaan tappo.

Joulukuun lopulla sotkamolaisen ravintolan eteisessä tapahtuneesta ampumatapauksesta on luettu kovat syytteet Kajaanin käräjäoikeudessa.

Useita laukauksia ravintolan ulkopuolelta eteistiloihin ampunutta 33-vuotiasta sotkamolaismiestä syytetään murhasta, murhan yrityksestä, pahoinpitelystä, vaaran aiheuttamisesta ja ampuma-aserikoksesta.

Vastaajan puolustus kiistää syytteet murhasta, murhanyrityksestä ja vaaran aiheuttamisesta, mutta myöntää tapahtuneen pahoinpitelyn ja ampuma-aserikoksen. Puolustuksen mukaan kyseessä ei ollut harkittu teko, vaan kuolemantuottamus tai korkeintaan tappo. Syyttäjä taas pitää teon motiivina kostoa.

Ravintolassa tapellut ampuja oli poistettu sotkamolaisesta ravintolasta ja pihamaalla mies oli vielä ottanut yhteen surmansa saaneen vahtimestarin kanssa. Tämän jälkeen mies nouti kotoaan luvattoman käsiaseen, jolla hän ampui useita laukauksia ravintolan ovensuussa.

Ammuskelussa menehtyi 29-vuotias kajaanilaismies, joka sai 22 kaliiberin luodin oikeaan kylkeensä. Toinen vahtimestareista haavoittui päähän osuneesta luodista.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme