Mainos
Mainos

Kakkostien kunnostus täyteen vauhtiin

Rakennustyöt aloitettiin viime syksynä ja tämän vuoden loppuun mennessä jo puolet kohteista on kunnossa. Viimeisimmät kohteet valmistuvat viimeistään kesällä 2009.

Helsingin ja Porin välisen valtatie 2:n perusparannus pääsee täyteen vauhtiin ensi kesänä. Skanska tekee 200 kilometrin tieosuudella töitä kaikkiaan 18 kohteessa yhtä aikaa.

Rakennustyöt aloitettiin jo viime syksynä, ja tämän vuoden loppuun mennessä puolet kohteista on kunnossa. Ensi vuonna valmistuvat loput kohteista paitsi Palojärvi-Nummela-osuus sekä Peipohjan eritasoliittymä. Ne ovat kunnossa viimeistään kesällä 2009.

- Urakka hidastaa jonkin verran liikennettä nopeusrajoitusten ja kiertoteiden vuoksi. Pysähdyksiä ei pitäisi tulla muualla kuin Vihdin päässä, jossa räjäytetään kalliota, kertoo projektipäällikkö Timo Bäcklund Tiehallinnosta.

Vihdissä on vuoden loppuun asti kaksi stoppia urakointipäivinä. Toinen räjäytys on puoliltapäivin ja toinen iltapäiväruuhkan mentyä ohi kello 18:n jälkeen.

Valtio maksaa koko 55 miljoonan euron urakan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme