Mainos
Mainos

Kaksi kuoli auton suistuttua järveen

Auto ohjautui lumipyryssä tien oikeaan reunaan ja suistui kaiteen ohi järveen.

Kaksi ihmistä on kuollut henkilöauton suistuttua järveen tänään Leppävirralla Pohjois-Savossa. Autossa oli neljä ihmistä, joista kaksi pystyi pelastautumaan uppoavasta autosta.

Onnettomuus sattui valtatie 23:lla Juonionlahdessa noin kello 10.30. Joensuuhun päin matkalla ollut auto ohjautui lumipyryssä tien oikeaan reunaan ja kulkeutui 90 metriä oikeanpuoleiset pyörät luiskassa. Sillankaiteen alkupää suisti auton katolleen ja edelleen Suvasveteen.

Paikalla oli ohut jääpeite, jonka läpi auto vajosi.

Palokunnan saapuessa autosta oli näkyvissä enää takaosa. Etupenkeillä istuneet 1959 syntynyt outokumpulainen mies ja 1955 syntynyt varkautelainen nainen jäivät loukkuun ja hukkuivat. Varkauden poliisin mukaan mies ilmeisesti oli ohjannut autoa.

Takana olleet 17-vuotias tyttö ja 16-vuotias poika pääsivät pelastautumaan takaoven kautta. Heidät kuljetettiin ensiapuun Varkauteen. Myös mukana ollut koira pääsi autosta.

Tie oli sohjoinen ja osittain jäinen. Paikalla puhalsi voimakas sivutuuli, joka on voinut vaikuttaa turmaan.

(MTV3-STT, kuvaaja: Arvo Puhakka)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme