Mainos
Mainos

Kaksi kuoli ja useita loukkaantui Lahdenväylällä Vantaalla

Kaksi ihmistä on kuollut usean ajoneuvon onnettomuudessa Lahdenväylällä Vantaalla. Poliisi epäilee huumeiden olleen osallisena onnettomuuteen. Liikenne jälleen sujuu normaalisti.

Kaksi ihmistä kuoli ja yksi loukkaantui vakavasti usean auton liikenneonnettomuudessa Lahdenväylällä Vantaalla iltapäivällä. Lisäksi viisi henkilöä loukkaantui lievästi.

Poliisi on ottanut kiinni kaksi lievästi loukkaantunutta miestä, joiden epäillään olleen muiden huumaavien aineiden kuin alkoholin vaikutuksen alaisina.

Koivukylän liittymän kohdalla sattuneessa turmassa oli osallisena kolme henkilöautoa. Kaksi niistä oli tulossa moottoritietä Lahden suunnasta, kun toinen niistä lähti heittelehtimään ja törmäsi samaan suuntaan matkalla olleeseen ajoneuvoon.

Törmäyksen jälkeen molemmat henkilöautot ajautuivat keskikaistan yli vastaan tulevan liikenteen kaistoille. Siellä ne törmäsivät Helsingin suunnasta lähestyneeseen henkilöautoon, jossa oli kolme ihmistä.

Turmassa kuolivat etelästä tulleen auton kuljettaja ja takapenkin matkustaja. Lisäksi kuljettajan vieressä ollut matkustaja loukkaantui vakavasti, ja hänet kuljetettiin hoitoon Töölön sairaalaan Helsinkiin.

Kolarissa kuolleiden henkilöys ei ollut vielä illalla selvillä.

Heittelehtimään lähteneessä henkilöautossa oli kaksi miestä. Poliisi ei vielä tiedä, kumpi heistä ajoi autoa, mutta kummankin epäillään siis olleen muiden huumaavien aineiden kuin alkoholin vaikutuksen alaisina.

Kaikki viisi lievästi loukkaantunutta vietiin tarkastettaviksi Peijaksen sairaalaan Vantaalle.

Ensimmäisten pelastajien joukossa oli pelastushelikopteri Medi-Heli, jonka lääkäri tutki kaikki loukkaantuneet tapahtumapaikalla. Keski-Uudenmaan pelastuslaitokselta paikalla oli useita pelastus- ja sairaankuljetusyksikköjä.

Liikenne onnettomuuspaikan kohdalla takkusi puolisentoista tuntia, koska toinen pohjoiseen johtava kaista oli pois käytöstä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme