Mainos
Mainos

Kaksi kuoli kolarissa Sotkamossa – auto liukui sohjoisella tiellä kylki edellä toisen auton keulaan

Sotkamossa kaksi ihmistä on kuollut kahden henkilöauton kolarissa. Turma tapahtui puoli neljän tietämissä Paakinvaarassa Kontiomäentiellä. 

Onnettomuus sattui, kun toinen auto liukui kylki edellä päin toisen auton keulaa. Autoa ohjasi oululainen 43-vuotias mies. Hän menetti ajoneuvonsa hallinnan Paakinmäeltä Kontiomäen suuntaan laskevassa mäessä loivasti vasemmalle kaartuvassa mutkassa.

Hänen kyydissään oli niin ikään oululainen noin 31-vuotias nainen. Kuolleet olivat kyljittäin kääntyneessä autossa.

Myös toisessa autossa oli kaksi ihmistä. Sotkamolaisen miehen kyydissä oli Sotkamossa asuva vuonna 2009 syntynyt tyttö.

Alustavien tietojen mukaan sotkamolaiset eivät saaneet törmäyksessä vakavia vammoja. Heidät siirrettiin kuitenkin Kainuun keskussairaalaan tarkastettavaksi.

Päivystävän palomestarin Petri Vehniäisen mukaan tie oli onnettomuuden tapahtuessa sohjoinen ja myös liukas. Lämpötila oli nollan paikkeilla, ja lunta oli paakkuuntunut sohjoksi tielle.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Alkoholilla ei poliisin mukaan ollut osuutta tapahtumiin. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme