Mainos
Mainos

Kaksi kuoli matkailuauton ja tukkirekan kolarissa Kemijärvellä – kuljettajat menehtyivät autoihinsa

Kemijärven Rovaniementiellä sattuneessa liikenneonnettomuudessa on menehtynyt kaksi ihmistä. 

Turma sattui iltapäivällä kello 15 jälkeen, kun Kemijärven suunnasta tullut matkailuauto törmäsi Rovaniemen suunnasta tulleeseen, täydessä tukkilastissa olleeseen täysperävaunuyhdistelmään.

Matkailuauto tuhoutui törmätyksessä pahoin ja jäi poliisin mukaan lähes törmäyspaikalle. Täysperävaunuyhdistelmä ajautui tien oikealle puolelle ojaan ja kaatui sinne. Kummankin ajoneuvon kuljettajat menehtyivät kulkuneuvoihinsa tapahtumapaikalla. Autoissa ei ollut matkustajia.

Poliisin mukaan tie tapahtumapaikalla on mutkainen ja mäkinen. Sää oli pilvipoutainen ja tie kuiva. Onnettomuudella ei poliisin tietojen mukaan ole ulkopuolista näkijää.

Paikalle oli hälytettynä useita pelastuslaitoksen sekä poliisin yksiköitä. Tie 82 tapahtumapaikalla oli suljettuna usean tunnin ajan onnettomuuden tutkinnan sekä raivaamisen vuoksi ja liikennettä ohjattiin käyttämään kiertoteitä.

Poliisi ja liikenneonnettomuustutkintalautakunta tutkivat onnettomuuden syytä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme