Mainos
Mainos

Kaksi kuoli Pyhtään rekkakolarissa

Venäläinen autojenkuljetusrekka törmäsi vastaan tulleen bussin etukulmaan.

Kaksi linja-auton matkustajaa on kuollut rekan ja bussin kolarissa Kymenlaaksossa Pyhtäällä. Lisäksi onnettomuudessa loukkaantui seitsemän ihmistä, joista kukaan ei kuitenkaan ole hengenvaarassa. Potilaat ovat hoidossa Kotkan keskussairaalassa Kotkassa.

Kymenlaakson keskussairaalaan kuljetetuista yksi joutuu jäämään sairaalahoitoon, mutta hänenkään vammansa eivät siis ole hengenvaarallisia. Kuuden muun vammat olivat lievempiä, ja he olivat alkuillasta sairaalassa tarkkailussa, kerrottiin Kymenlaakson keskussairaalasta.

Vakavimmin loukkaantunut sai raajavamman, muut saivat lasinsirpaleista pienempiä kolhuja raajoihin ja vartaloon.

Turma sattui valtatie 7:llä noin 17 kilometriä Kotkan liittymästä Loviisaan päin niin sanotun Munapirtin suoralla. Hätäkeskus sai ilmoituksen kello 14.48.

Viranomaisten mukaan Loviisan suunnasta tullut venäläinen autojenkuljetusrekka lähti heittelehtimään, jolloin se törmäsi vastaan tulleen bussin etukulmaan.

Linja-auto romuttui pahoin toiselta puolelta, mutta kuljettaja säilyi hengissä. Rekan kuljettaja jouduttiin irrottamaan puristuksista, mutta hänkin säilyi hengissä

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 06.02.2006)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme