Mainos
Mainos

Kaksi kuoli rahankuljetusauton ja kahden muun ajoneuvon kolarissa

Kaksi ihmistä on kuollut ja kaksi loukkaantunut kolmen ajoneuvon kolarissa Hämeenlinnan Hauholla. Iltapäivällä sattuneessa onnettomuudessa oli osallisena rahankuljetusauto, henkilöauto ja betoninkuljetusauto. Kuolleet olivat henkilöauton kyydissä ja loukkaantuneet rahankuljetusautossa.

Loukkaantuneet henkilöt kuljetettiin sairaalaan ja viranomaisten mukaan heidän tilansa ei ollut vakava.

Aamulehden tietojen mukaan rahankuljetusauto oli onnettomuushetkellä täydessä lastissa. Lehden paikalla ollut kuvaaja kertoi, että onnettomuuspaikalle tuli useita luotiliivein ja kypärin varustautuneita poliiseja, jotka turvasivat raha-auton tyhjennystä ja siirtoa pois paikalta.

Paikalla oli poliiseja vielä 5 tuntia onnettomuuden jälkeen ja sinne saapui myös rahankuljetusauton omistaneen turvallisuusliikkeen henkilöautoja.

Poliisi ei ottanut kantaa siihen olisiko onnettomuudessa voinut ollut kyseessä mahdollinen ryöstönyritys.

Onnettomuus tapahtui valtatie 12:lla Sappeentien risteyksessä noin kello 14.30. Poliisin mukaan henkilöauto oli kääntymässä risteyksestä vasemmalle, jolloin perässä ajanut rahankuljetusauto törmäsi henkilöauton perään.

Henkilöauto ajautui peräänajon takia vastaantulevien kaistalle, jolloin siihen törmäsi Lahden suunnalta tulossa ollut betoninkuljetusauto.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme