Mainos
Mainos

Kaksi miestä kadonnut lyhyen ajan sisällä Itä-Helsingissä – Harryn äiti: Poikani lähti viemään roskia ja katosi

33-vuotiaan miehen äiti etsii Helsingissä kadonnutta poikaansa muun muassa Facebook-ilmoituksella. Myös poliisi vahvistaa MTV Uutisille etsivänsä Harry Ari-Matti Karjalaista.

Facebookissa miehen äiti kertoo Karjalaisen kadonneen viime keskiviikkona roskien viemisreissulla Herttoniemessä.

– Keskiviikkoiltapäivänä poikani lähti viemään roskia yllään tumma takki ja vaaleahkot housut. Lauantaihin mennessä hän ei ole palannut, eikä kännykkäänkään saada yhteyttä, kertoo äiti ilmoituksessaan.

Poliisi vahvistaa etsivänsä miestä myös. 

– Poliisille on tullut ilmoitus kyseisestä kadonneesta henkilöstä. Väkivaltarikosyksikkö tutkii asiaa, sanoo päivystävä tutkinnanjohtaja Mikko Halme Helsingin poliisista.

Samalla suunnalla katosi kaksi viikkoa sitten viikonloppuna myös toinen nuori mies. Viimeiset havainnot tuolloin kadonneesta 38-vuotiaasta Valtteri Ihalaisesta tehtiin sunnuntaina aamuyöllä, kun hän poistui klubilta Kulosaaressa aamuyöllä. Häntä ei ole vielä löydetty, kertoo poliisi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme