Mainos
Mainos

Kaksi miestä kuoli räjähdyksessa Korpilahdella

Viime yönä Keski-Suomessa tapahtui outo räjähdys, joka vaati kaksi kuolonuhria. Poliisi ei vielä halua arvioida, liittyykö tapaukseen rikosta.

Kaksi miestä kuoli räjähdyksessä Korpilahdella Keski-Suomessa viime yönä. Miehet olivat korpilahtelaisia ja noin 30 vuoden ikäisiä.

Kuolemantapauksia tutkiva Jämsän poliisi ei halua tutkimusten alkuvaiheessa arvailla, oliko räjähdys onnettomuus vai liittyykö siihen rikos.

Poliisi sai aamupäivällä hälytyksen Petäjävedentiestä lähtevälle metsätielle, josta oli löytynyt räjäytetty auto. Räjähdyspaikka on muutaman kilometrin päässä Korpilahden taajamasta.

Alle 50 metrin etäisyydellä tuhoutuneesta autosta löytyi pahoin ruhjoutuneina kaksi kuollutta miestä. Räjähdysajaksi poliisi arvioi yön tai aamun.

Poliisi tiedotti asiasta iltapäivällä. Rikoskomisario Ismo Yijälä Jämsän poliisista kertoo, että tutkimusten tässä vaiheessa ei voida sanoa, mikä oli johtanut räjähdykseen ja miksi räjähteitä oli käsitelty. Selvitettävänä on myös aineiden alkuperä.

Poliisi pyytää asiasta mahdollisesti jotakin tietäviä ottamaan yhteyttä Jämsän poliisin numeroon 014-7491200

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme