Mainos
Mainos

Kaksi tukehtui laivan ruumaan Kotkassa

Kaksi miestä on kuollut laivan ruumaan Kotkan Hallan satamassa. Kotkan poliisi tutkii onnettomuutta työtapaturmana.

Kaksi miestä tukehtui kuoliaaksi ja yksi sai lieviä oireita hapen puutteesta hakelastissa olleen laivan ruumassa aamulla Kotkan Hallan satamassa. Björn-nimisen rahtilaivan miehistöön kuuluvat venäläismiehet tukehtuivat laivan etupiikin miehistökuiluun.

Kostea hakelasti oli vienyt hengitysilman vähiin ruumasta, kerrotaan Kotkan pelastuslaitokselta. Onnettomuus sattui aamulla kello kahdeksan jälkeen lastia purettaessa.

Ruumaan tuupertunutta työtoveriaan ensimmäisenä auttamaan mennyt mies pääsi ylös omin neuvoin, hänet vietiin Kymenlaakson keskussairaalaan tutkittavaksi. Toinen auttajista ei koskaan palannut, ja hän menehtyi.

Kotkan pelastuslaitoksen palomiehet nostivat molemmat uhrit ylös. Heti aloitetut elvytystoimet jäivät tuloksettomiksi. Kotkan poliisi tutkii onnettomuutta työtapaturmana.

Björn-laiva purjehtii Gibraltarin lipun alla ja se on tanskalaisen DanShip varustamon rahtaama. Se on rakennettu vuonna 1995. Aluksella on seitsemän hengen miehistö.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme