Mainos
Mainos

Kaksi työläistä kuoli nostolavaturmassa Kotkassa

Kaksi miestä kuoli pudottuaan autonosturista Kotkassa ennen kello 15:tä. Miehet olivat sulattamassa kerrostalon vesikouruja, kun auto nostureineen kallistui ja nostokorissa olleet miehet putosivat maahan.

Putoamismatkaa kadulle oli noin 15 metriä, ja miehet kuolivat heti. Kotkan seudulta kotoisin olleet uhrit olivat syntyneet 1957 ja 1967.

Poliisin mukaan nosturiauton neljä tukijalkaa tukivat autoa asianmukaisesti. Nosturin varsi oli ulkona 25 - 30 metriä ja osoitti autosta takavasemmalle. Auton vasen takatukijalka meni kadun pinnan läpi ja nosturi kallistui.

Nosturin varsi jäi nojalleen taloa vasten ja työskentelykorissa olleet miehet putosivat jalkakäytävälle.

Kadun läpi mennyt tukijalka oli pistetty kohtaan, jossa ilmeisesti oli vanha hiili- tai halkoluukku. Siinä kohdassa jalkakäytävän vahvuus oli parin metrin matkalta kymmenisen senttiä betonia ja ohut kerros asvalttia. Tukijalka painui luukusta noin puolentoista metrin syvyyteen.

Onnettomuus sattui Satamakadulla sijaitsevan kerrostalon edessä. Liikenne kadulla katkaistiin onnettomuuden vuoksi kokonaan.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme