Mainos
Mainos

Kalajoella kadonnutta etsitään jo neljättä vuorokautta

Laajoista etsinnöistä huolimatta Kalajoella kadonnutta 14-vuotiasta poikaa ei ole edelleenkään löydetty. Etsinnät ovat jatkuneet jo neljä vuorokautta Kalajoen hiekkasärkillä ja ulompana merellä, tiedottaa Jokilaakson poliisi.

Sunnuntaina jatkuneisiin etsintöihin on osallistunut vapaaehtoisen pelastuspalvelun väkeä parisenkymmentä henkeä. Paikalla on ollut myös sukeltajia sekä yksittäisiä, etsintöihin osallistuneita veneilijöitä.

Sunnuntai-iltana sään salliessa etsintöihin osallistuu vielä lentokone ja vesietsintään erikoistunut poliisikoira. Poliisi pyytää, että alueella ja rannoilla liikkuvat tarkkailisivat ympäristöä kadonneen löytämiseksi.

14-vuotias poika on ollut kateissa keskiviikkoillasta lähtien. Pojan ei tiedetä varmuudella menneen uimaan, mutta häntä on etsitty vedestä, koska viimeisin näköhavainto hänestä tehtiin rannan matalikosta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme