Mainos
Mainos

Kalajoella kadonnutta teinipoikaa ei ole löytynyt - etsintöjä jatketaan huomenna

Kalajoella kadonnutta teinpoikaa ei ole vieläkään löytynyt.

Keskiviikkoiltana kadonneen 14-vuotiaan etsinnät ovat jatkuneet tiiviisti koko päivän. Kadonnutta ei ole löytynyt, eivätkä etsintään osallistuneille tulleet yleisövihjeet ole vielä johtaneet tulokseen.

Esimerkiksi etsintäalueelta löydettyjen vaateparsien ei ole voitu osoittaa kuuluneen kadonneelle.

Etsintäalueella on ollut pelastus- ja poliisilaitosten toimijoiden lisäksi suuri joukko vapaaehtoisen pelastuspalvelun (VaPePa) ja raahelaisen sukellusharrastusryhmän Mursun etsijöitä.

Etsintöihin ovat tänään osallistuneet muun muassa pelastuslaitoksen kaksi venekuntaa, Mursun kolme sukeltajaa, VaPePan kaksi kajakkiyksikköä, vesietsintään erikoistunut poliisikoira sekä parikymmentä jalkaisin liikkuvaa etsijää.

Etsinnät ovat painottuneet vesialueeseen, mutta jalkaisin liikkuvat etsijät ovat kartoittaneet rmyös ranta-alueen Keskuskarista Leton suuntaan.

Maastoetsintöjä on tarkoitus kohdentaa vielä ainakin 8-tien ja Särkkäin väliselle alueelle. Etsintöjä on määrä jatkaa lauantaina. Poliisi tiedottaa myöhemmin asiasta, mikäli etsinnöissä onnistutaan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme