Mainos
Mainos

Kalastajan uistimeen tarttui tukko hiuksia – ruumista etsitään

Haajaistenjärvellä Sonkajärven kunnassa kalastamassa ollut nuori mies sai karmivan saaliin heinäkuun lopussa. Miehen uistimeen tarttui tukko ihmisen hiusta muistuttavia karvoja, ja poliisi etsiikin alueelta vainajaa.

Kalastaja otti näytteen löydöstään talteen ja toimitti sen poliisille. Teknisissä tutkimuksissa todettiin, että kyseessä on todennäköisesti ihmisen hius.

Poliisi on tehnyt etsintöjä kalastajan avulla hiusten löytöpaikalta. Alueella on käytetty vainajien etsintään erikoiskoulutettuja koiria, suoritettu naarauksia ja etsitty sukeltajien voimin.

Toistaiseksi mahdollista ruumista ei ole löydetty. Olosuhteet paikalla ovat haastavat etsittävän alueen laajuuden ja veden sameuden takia.

Etsintöjä jatketaan lähipäivien aikana. Poliisi toivoo etsijöille työrauhaa ja tiedottaa välittömästi, jos etsinnät tuottavat tulosta.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme