Mainos
Mainos

Kaleva: Ennustajaksi haki liki 200 - hakuilmoitus poistettiin

Ennustajan ja selvännäkijän työpaikkoihin on tungosta. Kaleva kertoi perjantaina nettisivuillaan, että lokakuussa aloittanut Ambrosia-yhtiö on saanut liki 200 hakemusta avoinna olleisiin ennustajan ja selvännäkijän paikkoihin.

Pian uutisen julkistamisen jälkeen Oulun seudun työ- ja elinkeinotoimisto poisti yhtiön työpaikkailmoituksen omilta nettisivuiltaan. Ryhmäpäällikkö Kari Backman perusteli ratkaisua sillä, että ilmoitus herätti netissä runsaasti keskustelua.

- Koska meillä ei ole ennakkotapausta eikä säädöspohjaa tällaiseen tilanteeseen, päätettiin rauhoittaa tilanne ja ottaa aikalisä, Backman toteaa Kalevassa.

Ambrosian myyntijohtaja Tarja Suorsa kertoo, että yhtiöllä on mahdollisuus palkata 15 ihmistä. Työntekijöiksi on jo valittu muun muassa korttiennustajia, Tarot-korteista katsojia, meedioita ja samaaneja.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme