Mainos
Mainos

Kaleva: Nokian työntekijä ei saa enää työttömyysturvaa asuntolainalle

Nokian työntekijä ei enää välttämättä saa asuntolainaansa takaisinmaksuturvaa työttömyyden varalle. Sanomalehti Kalevan mukaan maksuturvista ja turvakelpoisuuksista vastaava vakuutusyhtiö on tiedottanut pankeille uudesta käytännöstä.

- Genworth Financial on ilmoittanut meille, että Nokian työntekijä, joka on töissä yksikössä, jonka on julkisuudessa kerrottu olevan lakkautusuhan alla, ei ole työttömyysturvakelpoinen tällä hetkellä, sanoo Oulun Osuuspankin viestintäjohtaja Pekka Järvelä.

Asia vahvistetaan myös Nordeasta. Kaleva ei tavoittanut brittiläistä Genworth Financial -vakuutusyhtiötä kommentoimaan asiaa.

Takaisinmaksuturva on pankin myymä vakuutus, joka auttaa, jos lainanottaja jää työttömäksi, sairastuu tai loukkaantuu tapaturmassa. Aiemmin lainaansa turvan ottaneet ovat yhä oikeutettuja korvauksiin, jos työt Nokialla loppuvat.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme