Mainos
Mainos

Kaleva: Yli kolmannes tyytyväisiä Kiviniemeen

Iso osa suomalaisista ei ole muodostanut selvää mielipidettä pääministeri Mari Kiviniemen (kesk.) toiminnasta. Sanomalehti Kalevan teettämän kyselyn mukaan 37 prosenttia suomalaisista on tyytyväisiä pääministeriin.

Tyytymättömiä on 17 prosenttia. 26 prosenttia ilmoittaa olevansa Kiviniemeen toisaalta tyytyväinen ja toisaalta tyytymätön. 19 prosenttia ei osaa kertoa kantaansa.

Kiviniemen suosiota ei ole aiemmin mitattu vastaavassa kyselyssä. Edellinen pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) sai kautensa ensimmäisessä kyselyssä yli 60 prosentin tyytyväisyyslukemat.

Kokoomuksen ja vihreiden kannattajista yli puolet on tyytyväisiä pääministeriin. SDP:nkin joukossa tyytyväisiä on enemmän kuin tyytymättömiä.

TNS Gallup haastatteli kyselyyn puhelimitse melkein tuhatta ihmistä. Mittauksen virhemarginaali on noin 3 prosenttiyksikköä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme